Nyt middel mod græs- og bredbladet ukrudt i korn
Rexade 440 forventes godkendt til den kommende sæson. Midlet består af tre aktivstoffer, som bekæmper både græs og tokimbladet ukrudt i kornafgrøder.

Rexade 440 er en blanding af Broadway og Zypar. Midlet består af de tre aktivstoffer pyroxsulam, florasulam og arylex. Pyroxsulam og florasulam kendes fra Broadway, mens aryles kendes fra Zypar, Pixxaro og Belkar.

Blandingen af de tre aktivstoffer giver en øget effekt mod storkenæb og kornblomst, samtidig med at risikoen for resistens mod valmue og fuglegræs er mindre, end hvis Broadway og Zypar bruges hver for sig.

»Rexade 440 virker under alle temperaturforhold i spændet 2-25 grader og er regnfast efter en time«, fortalte Søren Severin fra Corteva på plantekongressen.

Han tilføjede, at man på triticale- og hvedemarker med én-årig rapgræs eller store mængder rajgræs kan tilsætte 0,3-0,4 liter Atlantis pr. hektar.

Rexade 440 har stor blandbarhed med andre produkter og anvendes altid sammen med PG26N.

Prisen på Rexade 440 er endnu ikke offentliggjort.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.