Opturen fortsætter: Danish Crown lægger yderligere 50 til 80 øre per kilo oksekød

Fejring af konfirmationer og begyndende grillsæson er med til at speede Danish Crown Beefs afsætning af oksekød yderligere op.

Den nuværende afregning for okse- og kalvekød er historisk høj. Og igen i denne uge løfter markedslederen Danish Crown Beef noteringen op, idet alle kategorier opjusteres med mindst 50 øre per kilo. 

Enkelte kategorier får endda 80 øre per kilo. Det gælder for ungtyre 12 til 24 måneder, kvier og stude mellem 12 og 16 måneder samt kvier, stude og unge køer mellem 16 og 42 måneder. Øvrige kategorier bliver opjusteret med de nævnte 50 øre per kilo.

I sidste uge kunne Danish Crown Beef lægge 110 øre ekstra per kilo for Dansk Kalv og 75 øre per kilo for øvrige kategorier.

- Præcis som de foregående uger, tegner grillprodukterne fra burgerbøffer til den marmorerede steak sig for en stor del af detailsalget i det danske – godt hjulpet på vej af det flotte vejr. Lige nu holder vi dog især øje med foodservicebranchen, hvor der er drøn på med konfirmationer både inde og ude af huset, siger Henning Sønnichsen, salgsdirektør i Danish Crown Beef.

På eksportmarkederne kan Danish Crown Beef fortsat hente rigtig gode priser, selvom nogle kunder kommenterer på det generelt høje prisniveau.

- Nogle forsøger at presse prisen ned, men vi har mange trofaste og langvarige kunder, som er klar til at betale prisen for produkterne, fordi de kender og værdsætter kvaliteten, siger Henning Sønnichsen.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle