Betalt indhold af Maykers

Ornestation udvider forretningen: - Kommer over hele Danmark

Ornestation Mors tilføjer omkring 4.000 produkter til platformen Maykers. Derved kan både nye og eksisterende kunder finde virksomhedens produkter på platformen fra den 15. April 2023. I april og maj er der derfor store rabatter at hente på ornestationens sortiment på Maykers.

Den hurtigt voksende handelsplatform vil gøre det nemt for danske landmænd og forhandlere at handle med hinanden, og nu har også Ornestation Mors tilsluttet sig det stigende antal af virksomheder, som tilbyder deres produkter på Maykers. 

- Vi er stolte af at byde velkommen til en af de stærkeste og mest betroede leverandører til det danske landbrug. Deres store ekspertise og sortiment giver landmænd på Maykers endnu mere at komme efter, tilføjer Jesper Knudsen fra Maykers Danmark.

Spar 15% EKSTRA med koden "MORS15"

For at fejre samarbejdet tilbyder Ornestation Mors eksklusive rabatter på Maykers i april og maj måned, hvor kunder bl.a. kan spare 15% med rabatkode MORS15 på Maykers.

Med 50 års erfaring indenfor sædproduktion og landbrugsartikler har Ornestation Mors stor ekspertise når det kommer til produkter og services til landbruget. Med produkter til bl.a. stald, mark, værksted, kontor og fritid, ser virksomheden frem til at tilbyde samme gode service som altid, samt hurtig levering på Maykers.

- Vi har mange forskellige produkter til professionelle landmænd af høj kvalitet, og vores digitaliseringsstrategi taget i betragtning ser vi derfor et stort potentiale i at kunne tilføje vores sortiment til en handelsplatform som Maykers, fortæller Johnny Markussen, direktør hos Ornestation Mors.


Se den nye shop fra Ornestation Mors på Maykers.dk. Find gode tilbud og spar 15% ekstra med koden MORS15 . Foto: Maykers.dk

Med 80 fastansatte, 20 deltidsansatte, 14 varebiler og mere end 1.800 aktive orner på stald leverer virksomheden overalt i Danmark og eksporterer også til flere lande i Europa og Asien. Den familieejede virksomhed driver mere end 600 ha landbrugsjord med hovedsagelig byg, hvede og raps, og har egen maskinpark til at vedligeholde og drive jorden. Ornestation Mors leverer dagligt genetik til omkring 40% af danske griseproducenter over hele landet, og der sælges i dag fra de 3 avlsselskaber, DanBred, Danish Genetics og Topigs Norsvin.

Emneord

sponsoreret , Maykers , Ornestaion Mors , danske landmænd , handelsplatform , landbrugsartikler , digitalisering , griseproducenter

Forsiden lige nu