Oversvømmelser fik død ko til at skylle op på stranden

En død ko er skyllet op på stranden Mission Beach i Australien. Den blev fundet af to lokale politikere.

Det var noget af en overraskelse, det australske parlamentsmedlem Bob Katter og hans kollega Shane Knuth fik sig, da de to spankulerede på en populær turiststrand i Australien.

Liget af en ko var nemlig skyllet op fra havet og lå midt i strandkanten.

Det skriver News.com.au.

Efterfølgende delte parlamentsmedlemmet Bob Katter billedet af den døde ko på de lokale livredderes Facebookside. Her står han foran den strandede ko sammen med kollegaen samt to livreddere.

I sidste uge ramte en større oversvømmelse et australsk kystområde. Bl.a. blev den kystbyen Ingham oversvømmet i en sådan grad, at omkring 90 pct. af byens huse stod mere eller mindre under vand.

"Det her er endnu en illustration af de skader, som oversvømmelser forårsager. Vi kan aldrig vide den fulde skade, men jeg vil skyde på, at det har kostet omkring 20 millioner australske dollars (knap 100 millioner kroner, red.), når man medregner skaderne på afgrøder, aktietab, ejendomsskader m.m.," skriver Bob Katter i sin Facebook-post.

Relaterede

21. dec 00:00

Er oversvømmelser et voksende problem?

Klimaforandringer, flere befæstede arealer og dårligt vedligeholdte vandløb har gjort, at det mange steder er blevet sværere og mere usikkert at dyrke jorden.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle