På morgenen for dyrskue pakkede de kassen op: Kæmpe møgsamler er nu klar til salg

Milcotec deltager i sønderjysk dyrskue med en stor nyhed.

Deltagerne i årets udgave af Det Sønderjyske Fællesdyrskue får mulighed for at se en nyhed, som er helt og aldeles frisk fra fad.

Firmaet Milcotec fremviser nemlig en helt ny maskine, som kan samle gødning i kvægstalde, og maskinen er så ny, at den først blev pakket ud af transportkassen på dyrskuets åbningsdag.

Maskinen hedder Hetwin Avenger Pickup og er som nævnt en opsamlingsmaskine til gødning i kvægstalde. Den har et imponerende 1,8 meter bredt rydningsblad, som samler gødningen op fra gulvet. Lagertanken kan rumme 450 liter, og maskinen er designet, så den kan samle både fast og mere flydende gødning og aflevere det to forskellige steder.

Med en højde på blot 68 centimeter kan maskinen komme under skillevægge og inventar og dermed samle gødning op i forskellige staldafsnit. Maskinen vejer 600 kilo og har ved tilslutning af ladestation behov for 230 V strømforsyning og adgang til vand.

Prisen er angivet til 295.000 kroner.

Hetwin Avenger Pickup kan ses på Milcotecs stand på dyrskuet i Aabenraa, som er åbnet i dag fredag og slutter lørdag.

Emneord PLUS

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.