Pålægskoncern ansætter tidligere genetik-direktør

Delika Food Group ansætter Henrik Biilmann som administrerende direktør

Pålægskoncernen Delika Food Group DFG) har ansat en ny administrerende direktør.

Fredag blev det meldt ud at Henrik Biilmann stopper som topchef hos Danish Pig Genetics og det er netop ham, der skal stå i spidsen for Delika Food Group fremadrettet. 

Det skriver pålægskoncernen i en pressemeddelelse. 

Kurt Møller stopper dermed som adm. direktør i DFG, som han grundlagde tilbage i 2007 ved købet af Delika. Sidenhen er omsætningen øget fra ca. 80 millioner kroner til 500 millioner kroner ved en kombination af organisk vækst og flere tilkøb.

DFG består i dag af tre produktionsfabrikker samt et centrallager i Skjern.

- Jeg har i de seneste 15 år levet og åndet for DFG – og det vil jeg altid gøre – men nu er tiden kommet til at træde tilbage og lade nye kræfter komme til, udtaler Kurt Møller.

DFGs nye adm. direktør er Henrik Biilmann, som har stor erfaring fra fødevaresektoren, bl.a. som adm. direktør for Friland A/S (Danish Crown), der i dag er Europas største økologiske kødselskab, i perioden 2013 til 2020. Henrik Biilmann startede sin karriere hos Arla Foods i 1996 og forlader nu stillingen som adm. direktør for Danish Pig Genetics P/S for at tiltræde DFG.

- DFG er en stærk kvalitetsleverandør i den danske fødevarebranche og jeg er imponeret over udviklingen siden stiftelsen i 2007. Jeg ser frem til at blive en del af en virksomhed, hvor kvalitet og håndværk er i fokus, og ikke mindst til at fortsætte de positive takter i samarbejde med dygtige medarbejdere”, udtaler
Henrik Biilmann.

Delika Food Group A/S (DFG), blev december 2021 blev købt af Erhvervsinvest. 

 

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle