ParkTrac skal booste have-park i Roskilde
Maskincenter Roskilde satser på Park Trac som fløjtyr.

Når Maskincenter Roskilde præsenterer sig på Roskilde Dyrskue den 26. til 28 maj, bliver det med en vestjysk fløjtyr til at booste virksomhedens have-park afdeling. To ParkTrac-redskabsbærere får fremtrædende placeringer på den specielle have-park-stand, som virksomheden har sammen med søsterselskabet Maskincenter Ringsted.

»Maskincenter Roskilde har besluttet at gå mere ind i have-park-verdenen. Derfor har vi naturligvis brug for en redskabsbærer i produktsortimentet, og vi har ikke fundet andre mærker, der kan matche ParkTrac.« fortæller salgskonsulent Jesper Poulsen hos Maskincenter Roskilde.

»ParkTrac kan noget, som de andre ikke kan. Kubota-motoren præsterer 45 hestekræfter, og de ekstra kræfter har rigtig stor betydning. ParkTrac er en af de eneste redskabsbærere, der kan køre 30 km/t. Efter at kommunerne blev slået sammen til færre og større, skal maskinerne tilbagelægge længere distancer. Så er det vigtigt med den højere transporthastighed«, siger Jesper Poulsen i en pressemedelelse.

Når den nye fløjtyr er trukket hjem fra dyrskuet, lægger den nye forhandler an til demo-ture rundt om i det midt- og sydsjællandske.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.