Pels-avler modtog trusler og hadbeskeder

Mai Ejlskov blev over en få dage væltet af flere hundrede hadefulde beskeder på Facebook, fordi hun er chinchilla-avler.

"Du skal slås ihjel og selv blive flået ligesom dyrene". "Vi har reserveret en plads til dig i den elektriske stol".

Sådan lød nogle af de omkring hundred beskeder, der i sidste uge tikkede ind hos 41-årige Mai Ejlskov, der er chinchilla-avler ved Astrup. For eksempel oplevede hun i løbet af et enkelt døgn at modtage 34 privatbeskeder på Facebook, alle fra personer, der var i mod hendes branche. Det skriver Tv2.dk.

Mai Ejlskov har modtaget ubehagelige og hadefulde beskeder før, men denne gang var noget helt andet, fortæller hun. Også derfor gik hun til tasterne og lavede et Facebook-opslag, hvor hun efterlyser større forståelse for landbruget generelt, for det handler ikke kun om den barske tone over for pelsdyrbranchen.

"Kløften mellem land og by bliver større og større, og det er ligegyldigt, om man er chinchilla-avler eller om man er svineavler eller kyllingeavler, eller hvad man er. Jeg mener generelt, der er ved at komme en kedelig tendens til had mod det traditionelle landbrug", siger Maj Ejlskov til Tv2.

Facebook-opslaget blev delt over 18.000 gange, men er nu skjult, fordi Mai Ejlskov blev ved med at modtage mange beskeder.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle