Prisseddel på godt fire millioner: Mellemstor slagtegriseejendom til 9.000 grise til salg

Hekto&Co har skæret jordtilliggende og prisen til for en slagtegriseejendom, der har en mellemstor produktion.

Ejendomsmæglerfirmaet Hekto&Co har justeret på salgsopstillingen for en slagtegriseejendom ved Gesten, nord for Vejen, for at brede mulighederne ud for eventuelle købere.

Ejendommen Olesminde er en slagtegrisebedrift med årlig produktion på cirka 9.000 grise, der hidtil har været sat til salg med knap 90 hektar jord.

Nu er ejendommen, der er uden dyr, også udbudt med blot 3,5 hektar, og det har fået prisen ned fra 16,2 til 4,125 millioner kroner.

Olesminde har foruden et stuehus på 150 kvadratmeter, mindre maskinhus og garage en FRATS-stald fra 2006 med 2.000 stipladser fra syv kilo til slagt. Stalden har ni sektioner og en tidligere løbeafdeling, der kan benyttes til restgrise.

Stalden er opbygget med tørfoderautomater og en tredjedel med fast gulv og gulvvarme. Bygningssættet består desuden af oprindelige driftsbygninger, der har tidligere har været sohold, men nu består af 500 stipladser til slagtegrise. I 2020 er der endvidere indrettet 300 stipladser i en tidligere drægtighedsstald.

Mægler oplyser, at bygningssættet også har ældre farestalde, der kan laves om til slagtegrisepladser.

På fodersiden er der hjemmeblandet tørfoder via eget mølleri. På ejendommen forefindes endvidere tre gylletanke med en samlet kapacitet på 4.900 kubikmeter.

Se ejendommen ved Gesten.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle