Proteinvirksomhed går efter vækst i Asien

Hamlet Protein, der producerer vegetabilsk højkvalitetsprotein til unge produktionsdyr, ansætter nye lokale medarbejdere til at understøtte virksomhedens ambition om vækst på tværs af APAC-regionen.

Hamlet Protein har ansat to lokale medarbejdere for at styrke deres vækstindsats i Asien.

Glenn Ferriol er blevet ansat af Hamlet Protein som salgsleder for Filippinerne, Malaysia og Indonesien.

Ferriol har base i Taguig på Filippinerne og har stor erfaring inden for dyreernæring og dyresundhed fra tidligere jobs i flere forskellige multinationale virksomheder.

Le Minh Quang er blevet ansat som leder for Vietnam og Cambodia med base i HoChiMinh i Vietnam og er uddannet dyrlæge. Han har opbygget et netværk i industrien gennem sin karriere i multinationale virksomheder inden for dyreernæring og fodertilsætningsstoffer.

Urbanisering driver vækst

Befolkningsvækst, urbanisering og indkomstvækst er drivkræfter for vækst inden for foderindustrien i Asien. Selvom flere lande har været udfordret af afrikansk svinepest i 2019, ser fremtiden stadig lys ud for dyrefoderindustrien i Asien med en samlet årlig vækst på omkring fem procent.

”Vi har de seneste to år investeret i vores egen salgsorganisation i Kina, som har hovedkvarter i Qingdao, og vi kan tydeligt se effekten af at være tæt på vores kunder med branchefolk, der fuldt ud forstår det lokale markeds udfordringer. Vi er stærkt engagerede i vores løsningers potentiale inden for Asien og har tænkt os at fokusere på svin og fjerkræ. Det at tilføje lokale ledere til vigtige asiatiske markeder, som er understøttet af regionale og globale tekniske eksperter, vil uden tvivl gøre det muligt for os at realisere yderligere vækst inden for regionen, ” siger Direktør for Hamlet Protein, Erik Visser.

Hamlet Protein producerer vegetabilsk højkvalitetsprotein til foder til smågrise, kyllinger og kalve på to fabrikker i Danmark og USA. Hamlet Protein servicerer kunder i hele verden gennem egne salgskontorer og distributører.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle