Relancering: En stærk LandbrugsAvisen i en hektisk nyhedsstrøm

LandbrugsAvisen - papirudgaven - er blevet relanceret. Første udgave ser du i morgen, fredag.

Af Henrik Lisberg, chefredaktør

Det går stærkt i Danmark, og det går stærkt i landbruget. Ny teknik, nye medier, nye arbejdsformer vælter hurtigere og hurtigere indover. Hvad der var nyt i mandags, kan være glemt i dag.

Er vi i tvivl, tjekker vi det straks på nettet, og vil vi følge med i nyhederne, kan vi bare klikke på mobiltelefonen. I denne hektiske verden er det vigtigere end nogensinde med en avis,der tilpasser sig tiden. Det er en sådan avis, du nu sider med i hånden.

Avisens opgave er at give dig sammenhæng og forklaringer i den hektiske nyhedsstrøm. Vi giver mere plads til debatten og synspunkterne fra din organisation, og skiller holdninger og reportage bedre ad.

Monsanto og Cheminova-ejer vil hemmeligholde laboratorie-test om glyphosat 8. december · 15:22

Du får en avis, der trods tidens modgang tror på landbruget, og især tror på den enkelte landmands talent, energi og dygtighed. Sammen med de bedste eksperter vil vi levere indsigt og inspiration, der matcher den moderne landmand, og vi vil give dig langt flere reportager, hvor du kan følge andre landmænds udfordringer og løsninger.

LandbrugsAvisen er din avis, kære landmand. Brug avisen, læs avisen – og hold dig ikke tilbage fra at kontakte os, hvis du er utilfreds eller har emner, vi bør tage op. Det er jo faktisk jer landmænd, der ejer avisen.

Har du kommentarer til den nye avis er du meget velkommen til at sende en email til mig på hli@landbrugsmedierne.dk.

Tip os

Kommentarer

Nyhedsbrev

Forsiden lige nu