Rykkerbrev til 1317 landmænd: Indberet jeres gødningsregnskab nu

Landbrugsstyrelsen har udsendt rykkerbreve til de landmænd, der ikke har indberettet deres gødningsregnskab til tiden.

Der lander snart et brev fra landbrugsstyrelsen i postkassen hos 1317 landmænd.

Fristen for indberetning af gødningsregnskab for 2017 / 2018 var den 1. april 2019. Det er der 1317 landmænd, der har overset eller glemt, hvorfor landbrugsstyrelsen i denne uge udsender rykkerbreve til 1317 landmænd, der fortsat mangler at indberette gødningsregnskabet.

Det skriver Landbrugsstyrelsen i en pressemeddelelse.

Alle medlemmer af 'Register for Gødningsregnskab' skal hvert år indberette gødningsregnskab. Også selvom virksomheden er ophørt med at drive landbrug eller har bortforpagtet arealerne i perioden.

Selvom man ikke har brugt gødning, skal man indberette sit gødningsregnskab.

Risikere Politianmeldelse 

Hvis gødningsregnskaberne ikke bliver indberettet, kan det ende med, at styrelsen melder virksomhederne til politiet uden yderligere varsel. En praksis man af hensyn til lovgivningen har været nødt til at skærpe.

Er man derfor blandt de landmænd, der endnu ikke har indberettet gødningsregnskabet opfordrer styrelsen til, at man får lavet sin indberetning nu.

Er man ikke længere pligtigt medlem af 'Register for Gødningsregnskab', kan man afmelde sig ved at indsende et afsluttende gødningsregnskab med angivelse af ophørsdato.

Faktaboks

Sådan indberetter duDu skal indberette elektronisk på landbrugsindberetning.dk, hvor du logger på med dit CVR-nr. og din adgangskode. Det er ikke længere muligt at indberette gødningsregnskabet på papir.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle