4 af de mest læste den sidste uge

1. Sænker priserne på McHale-reservedele

For nye og gamle McHale-kunder kan det meget kontant mærkes, at der er kommet ny importør af irske McHales maskiner på banen.

Helms TMT-Centret sænker nemlig reservedelspriserne på mærket for at demonstrere, at de er gået ind i McHale-mærket for at levere en maskine, der kan levere på totalomkostningerne i produktets levetid, fortæller Jakob Helms.

»Der er tre varenumre, vi har holdt prisen på – og ellers har vi sænket priserne på resten på mellem 5 og 30 pct«.

2. Konkurrence: Send dit bedste gyllefoto ind og vind

Er du stolt over din nye gyllevogn, den gode arbejdsdag, det flotte landskab, en god kollega, forholdene i kabinen eller noget helt andet ved gyllesæsonen?

Så send os et foto og deltag i konkurrencen om årets bedste foto fra gyllesæsonen. Dermed får du chancen for at få dit foto vist her i avisen eller på nettet på www.landbrugsavisen.dk/maskiner.

Billederne sender du senest 16. marts til mail la-teknik@landbrugsavisen.dk.

3. Stadig mange traktorer stjæles

Tyverier af traktorer er fortsat et problem for danske landmænd. Til gengæld er der et stort fald i antal stjålne entreprenørmaskiner.

Det viser tal fra Rigspolitiet og brancheorganisationen Forsikring & Pension.

Sidste år blev 105 traktorer efterlyst, viser tal fra Rigspolitiet. Det er to mere end året forinden.

Det står i kontrast til udviklingen inden for entreprenørmaskiner, hvor antal tyverier er raslet ned.

4. 80 til 100 nye Ideal stormejetærskere i marken i år

Agco kommer til at sende mellem 80 og 100 udgaver af deres nyudviklede stormejetærsker Ideal ud på marker verden rundt i det nye høstår.

Det afslørede koncernchef Martin Richenhagen i forbindelse med selskabets årsregnskab i sidste uge.

»I 2018 producerer vi omkring 80 til 100 mejetærskere for at demonstrere dem. Vi får her lavet den sidste test af dem og de sidste justeringer, og så kommer de fuldt ud på markedet i 2019«, siger han.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.