Sæt kryds og Svin Plus husker dit login i 90 dage
Nu er det nemmere at være Svin Plus læser. Indtast mail og adgangskode én gang, sæt kryds og så husker siden dine login-oplysninger i 90 dage.

Som abonnent på Svin Plus er det nu blevet lettere for dig at logge ind på siden.

Vi har nemlig oprettet en checkboks under e-mail og adgangskode, se illustrationen nedenfor. 

Sæt flueben i boksen og dine login-oplysninger vil blive husket i 90 dage, og du slipper dermed for at indtaste dem hver gang. Når du herefter vil logge på Svin Plus kan du nøjes med kun at klikke på "log ind"-boksen.

 

Bemærk, at du skal indtaste oplysningerne første gang du logger på et nyt device eller ny browser.

Selvom du har logget på fx pc’en og gemt oplysningerne, så skal du altså også taste dem ind første gang du logger på fx en tablet. 

Det samme gør sig gældende for de forskellige browsere. Du skal altså også taste oplysningerne ind første gang du fx går på Chrome-browseren, selvom du allerede har tastet dem ind, da du gik på Internet Explore-browseren. Det skyldes, at de to browsere ikke snakker sammen.

 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.

Seneste videoer

Se alle