Sønderjyder både så og købte maskiner på dyrskue
Stor interesse for mindre læssemaskiner på sønderjysk dyrskue.

Sol, dyr og maskiner er et godt miks. Det beviste Det Sønderjyske Fællesskue i Aabenraa på ny, da skuet fik besøg af stort set lige så mange gæster som i fjor. En pæn portion af dem var mest til masser af hestekræfter og lagde vejen ind om Scantrucks stand, hvor der tilmed flere gange blev anledning til at kippe med flaget for ’færdigt arbejde’.

»Vi fik masser af god maskinsnak med besøgende, hvoraf nogle tilmed var kommet for at slå en handel af direkte på dyrskuet. Så i den kommende tid skal der leveres læssemaskiner til sønderjyske kunder, mens mange skal kontaktes for en yderligere snak«, fortæller distriktschef Otto Madsen hos Scantruck i en pressemeddelelse.

Han og kollegerne havde et bredt sortiment af maskiner med på dyrskuet, men den sønderjyske interesse samlede sig specielt om de mindre læssemaskiner. Det var da også disse læssere, der blev afsluttet handler på direkte på dyrskuepladsen i Aabenraa. Både Weycor- og Mustang-læssere skal efterfølgende leveres til dyrskue-kunder.

Det Sønderjyske Fællesskue havde i alt 20.600 besøgende i løbet af de to pinsedage.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.