Salling Group stopper samhandelen med politianmeldt kødkoncern

Salling Group vil ikke længere handle med Skare Meat Packers.

Der vil ikke længere være kød fra Skare Meat Packers at finde i køledisken i Salling Groups butikker. Det oplyser Salling Groups kommunikationsdirektør, Henrik Vinther Olesen, til B.T.

Baggrunden er, at Fødevarestyrelsen under et kontrolbesøg hos Skare Meat Packers har fundet 250 ton kød, der er op til 13 år gammelt. Det har fået Fødevarestyrelsen til at politianmelde virksomheden, dog ikke på grund af kødets alder, men fordi der ikke kan fremvise dokumentation på kødet og dermed sikre sporbarhed, forklarer Fødevarestyrelsen.

Desuden har styrelsen politianmeldt, at man i første omgang ikke fik adgang til Skare Meat Packers bygninger. Det skriver flere medier onsdag, og det har altså nu fået Salling Group til at stoppe samarbejdet med virksomheden.

- Da vi imidlertid finder Skare Meat Packers håndtering af styrelsens kontrol helt uacceptabel, suspenderer Salling Group samhandlen med Skare Meat Packers, skriver Henrik Vinther Olesen, kommunikationsdirektør i Salling Group, i en mail til BT.

Salling Group står bag både Bilka, Netto og Føtex. Coop modtager ikke kød fra Skare Meat Packers, oplyser de, mens Rema 1000 og Lidl fortsat vil samarbejde med Skare Meat Packers. Dagrofa meddeler, at man hverkan har eller regner med at få "en fast aftale" om samhandel med Skare.

/kold

Opdateret 12. januar kl. 09:18

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle