Betalt indhold af Landbrug & Fødevarer

Sammen har vi muskler til at skabe stærke digitale redskaber

”For 15 år siden havde vi vores markplan i et ringbind, og markkortene lå ude i traktoren i lamineret A4-form. I dag har vi smidt det ud og har det hele på telefonen”, siger Søren Vestergaard Nikolajsen fra Frølund Agro i Hammerum.

”Vi har været med helt fra start af. Den sikkerhed, der er i FarmTracking gør, at jeg kan stole på, at det, jeg kører ud og gør, er lovligt og korrekt”, fortsætter Søren.

8000 landmænd og medarbejdere bruger i dag appen FarmTracking.

”Den hjælper med at lave vigtige registreringer i marken og er dermed et uundværligt redskab til at holde overblik og give beslutningsstøtte, når man skal holde styr på bedriften”, siger Jesper Riber Nielsen fra Plantedigital hos SEGES.

Fordi landmændene står sammen, får SEGES og L&F mulighed for at skabe stærke digitale redskaber, som den enkelte landmand aldrig ville kunne udvikle alene.

FarmTracking Free er udviklet af SEGES i samarbejde med landmænd og Promilleafgiftsfonden. Den er gratis for alle medlemmer. Landmanden kan derudover tilkøbe FarmTracking Basic med flere dyrkningsrelaterede funktioner.

sponsoreret Landbrug & Fødevarer

Faktaboks

FarmTracking appen kan downloades i Google Play og APP Store. Du skal blot logge ind med dit AgroID, som også bruges til f.eks. landmand.dk.

FarmTracking Free er gratis og giver dig funktionaliteterne Hotspots og Påmindelser. Hotspots er GPS-markeringer og Påmindelser er beskeder, der sendes ud fra SEGES og er afgrøde- og områdespecifikke. Påmindelser er også et værktøj til rådgivning fra den enkelte rådgivningsvirksomhed, som her kan sende aktuelle påmindelser ud.

Med FarmTracking Basic betaler du et oprettelsesgebyr og herefter et løbende abonnement alt efter størrelsen på bedriften. FarmTracking Basic giver dig mulighed for at registrere i bedriftens dyrkningsjournal og se markplanen. Det hjælper dig med at holde styr på din bedrift og registrere de lovpligtige oplysninger f.eks. i forbindelse med sprøjtning eller gødskning. Er du økolog, kan den udgøre den logbog, du skal føre over aktiviteter i marken.

Emneord

sponsoreret , Landbrug & Fødevarer , markplan , Farmtracking

Forsiden lige nu