Sponsoreret af Blu

Se fraklip fra ”Landmand søger kærlighed”


De muntre optagelser til "Landmand søger kærlighed" er i fuld gang, og i mens leder Blu efter danske landmænd i udlandet. Er det dig?

Snart kan du opleve landmænd på lyserøde skyer og med sommerfugle i maven. Lige nu er Blu i gang med optagelserne til den femte sæson af det populære program ”Landmand søger kærlighed.”

I mens optagelserne er i gang brygger Blu på endnu et landmands-program. 

Der er i alt 5.700 danske landmænd med produktion i 43 forskellige lande og har 12.500 ansatte. Alene planteproduktionen fra de danske landmænd i udlandet svarer i dag til 15 procent af produktionen i Danmark, og svineproduktionen til cirka 30 procent. I 2017 producerede de i alt 6,5 mio. slagtesvin, havde 18.500 malkekøer og 450.000 hektar jord. 

Så hvorfor ikke sætte fokus på alle de positive ting ved at dyrke et landbrug i udlandet?

Hvordan følger man sine drømme udenfor landets grænser? Og hvilke afsavn opstår der, når man er væk fra familie og venner i Danmark, og sidst men ikke mindst, hvordan man finder kærligheden som udenlandsdansker og landmand?

Derfor søger Blu lige nu forskellige typer danske landmænd bosiddende i hele verden til et nyt, sjovt kærlighedsprogram.

Er du dansk landmand i udlandet, og beskæftiger dig med alt fra svineavl til vinproduktion – eller andre erhverv indenfor dyreavl, dambrug, jordbrug, landbrugsmaskiner, engroshandel mm., så vil Blu gerne høre fra dig. 

Hvis du gerne vil vide, hvordan det er at være med i programmet, så kom med en tur bag kulisserne i klippet herunder:

Er du landmand i udlandet eller kender du en landmand i udlandet? Så tøv ikke med at kontakte Pernille Klamer på pkl@blu.dk til en uforpligtende snak. 

Emneord

Blu, Landmand søger kærlighed, sponsoreret

Faktaboks

Er du landmand i udlandet eller kender du en landmand i udlandet? Så tøv ikke med at kontakte Pernille Klamer på pkl@blu.dk til en uforpligtende snak. 

 

Tip os

Sponsoreret af Blu

Nyhedsbrev