Sektion for Større Jordbrug holder virtuelt årsmøde

Der er mulighed for at debattere med Landbrug & Fødevarers formand Søren Søndergaard ved Sektionen for Større Jordbrugs årsmøde 1. februar.

Landbrug & Fødevarers sektion for Større Jordbrug holder årsmøde mandag 1. februar kl. 10-12.

Som de fleste andre arrangementer for tiden er det muligt at deltage uden tidrøvende transport hjemme fra skrivebordet ved PC'en: Årsmødet afvikles online af hensyn til Covid-19-forholdsreglerne.

"Det er første gang, vi afholder årsmøde online, og jeg håber, at muligheden for at deltage ved årsmødet hjemmefra vil tilskynde endnu flere til at deltage", siger Christina Ahlefeldt-Laurvig, formand for Sektionen for Større Jordbrug.

"Vigtigst er som altid, at vi får en konstruktiv og god debat, og at Udvalget for Større Jordbrug hører medlemmernes input til sektionens politiske arbejde".

Debat med formanden

Landbrug & Fødevarers formand Søren Søndergaard deltager ved årsmødet og der bliver mulighed for at stille spørgsmål og komme med kommentarer til både ham og Morten Boje Hviid, direktør for erhvervspolitik og bæredygtighed i Landbrug & Fødevarer.

De er begge med i studiet online, hvorfra studievært Anders Søgaaard vil dirigere debatten med input fra medlemmerne og Udvalget for Større Jordbrug. 

Sektionens medlemmer opfordres til at tilmelde sig årsmødet senest onsdag 27. januar 2021.
Et link til deltagelse vil herefter blive sendt på den e-mail, sekretariatet har registreret under medlemsoplysninger.
 

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle