Skiold opkøber inventarfirma

Skiold har torsdag indgået en aftale om opkøb af Jyden Bur A/S.

Efter flere årtier med samarbejde på flere projekter i landbrugssektoren, har Skiold A/S i Sæby opkøbt Jyden Bur A/S ved Holstebro.

Selskaberne har torsdag indgået en aftale, som skaber fundamentet for en position som en af branchens absolut førende aktører. Herved bliver de to selskabers portefølje af aktiviteter øget og vil medvirke til, at skabe komplette og endnu mere værdifulde løsninger til de globale markeder.

Det skriver Skiold A/S i en pressemeddelelse.

Efter opkøbet vil Jyden Bur A/S’ aktionærer fortsætte i den daglige ledelse og vil fortsat være en del af ejerkredsen i den nye samlede Skioldgruppe.

"I dag leverer Skiold løsninger til svine – og fjerkræssektoren, og med Jydens stærke kompetencer og produktprogram vil vi nu kunne tilbyde vores kunder et bredere og dybere produktsortimentet. Jyden er en meget anerkendt virksomhed, som vi har samarbejdet med i mange år i såvel Danmark som på vores eksportmarkeder, og vi ser et perfekt match indenfor specielt svine-branchen. Derudover er Jyden utrolig stærke i Skandinavien inden for kvæg-branchen, hvor Skiold ikke er stærkt funderet, og vi vil sammen styrke vores position yderligere på dette marked i hele verden", udtaler adm. direktør Lasse Viegand Hansen, Skiold A/S.

Jyden Bur bliver kørt videre som en selvstændigt brand oplyser Skiold til landbrugsavisen.dk. 

"Den overordnede grund til opkøbet er meget, meget komplementerende produktlinjer, hvor vi tror på, at specielt i forholde til at vinde markedsandele er der syngergier at hente", siger Lasse Viegand Hansen.

Med den nye konstruktion og opkøbet af Jyden Bur A/S kan et nyt kapitel således begynde for de to selskaber. 

"Med denne sammenlægning af to stærke og dansk etablerede virksomheder, som begge har en lang historie i at udvikle innovativ teknologi og solide løsninger til landbruget, tager vi et skridt, som er helt logisk i en tid hvor vores kunder efterspørger unikke koncepter baseret på at optimere landmandens investering og imødekomme fremtidens krav. Jeg er ikke i tvivl om, at vi sammen går ind i en fremtid, som en stærk enhed med mulighed for at yde en forbedret og højere service til vores kunder, siger adm. direktør Jens Agergaard, Jyden Bur A/S.

Der sker ingen ændringer i Jydens daglige ledelse og driftsorganisation som følge af Skiold A/S´ overtagelse, men man vil igangsætte et arbejde på at udnytte de oplagte synergier.
 

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle