Skriv en folkelig sang om landbrug

Folkelig og syngbar - er kravene til de sange, der kan sendes til Landbrugets Kulturfond og deltage i konkurrencen om en ny sang til landbruget. Konkurrencen blev udskrevet tidligere på året under mottoet: »Skriv en folkelig sang om landbrug«. Der er også kommet mange henvendelser, men det er ikke for sent at deltage, oplyser konkurrencekomitéen.

Bidrag kan indsendes til 15. oktober.

Kravene til de nye sange er: Både tekst og melodi skal være nyskrevet. Teksten skal rumme almene kvaliteter, og melodien skal være velegnet til fællessang. Melodien skal være skrevet ud på noder med becifringer.

Bidrag til konkurrencen sendes til Landbrugets Kulturfond, Landbrug & Fødevarer, Axeltorv 3, 1609 København V., att. Else Nørgaard. Bidragene skal indsendes anonymt under mærke vedlagt lukket kuvert med bidragydernes eller bidragyderens navn og adresse.

Såfremt der indsendes bidrag af tilstrækkelig kvalitet, vil en eller to sange blive præmieret med hver 30.000 kroner. Landbrugets Kulturfond har ret til at gengive præmierede sange med noder og tekst gennem Landbrug & Fødevarers oplysningsvirksomhed. Ophavsmændene beholder i øvrigt alle rettigheder.

Bidragene bliver bedømt af en komité bestående af efterskolelærer Karen Hanne Munk, pianist og undervisningskonsulent Jesper Moesbøl, maler og digter Hans Tyrrestrup samt forfatter Finn Slumstrup.

Mere info

Har du brug for yderligere oplysninger, kan du kontakte Finn Slumstrup på adressen finn@slumstrup.dk eller telefon 24 67 81 57.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle