Slagtersvend fra Tican dyster om at blive Danmarks bedste

En af Ticans slagtersvende har kvalificeret sig til Skills 2020.

Det er Sham Yones Gebrowoldi, der skal dyste om at blive Danmarks bedste slagtersvend, mod andre unge, dygtige lærlinge og nyuddannede svende under 25 år. Det skriver Tican i en pressemeddelelse.

Til Skills kæmpes også om at blive landets bedste lærlig i andre fag såsom bager, elektriker og lastvognsmekaniker for at nævne et par stykker.

Sham Yones Gebrowoldi, der blev udlært industrislagter hos Tican i oktober 2019, kvalificerede sig ved de lokale mesterskaber på Slagteriskolen i Roskilde i september 2019, og siden da har han trænet ihærdigt for at dygtiggøre sig yderligere:

"Siden jeg kvalificerede mig til finalen har jeg fået masser af tid til at træne de forskellige udskæringer, selv om jeg i dag arbejder som slagter på slagtegangen. Jeg føler, at jeg er så klar som jeg kan blive, så nu glæder jeg mig bare til at komme afsted og vise, hvad jeg kan, i finalen".

Lærlingeansvarlig Kenneth Hansen er naturligvis stolt over, at en af hans ”drenge” er kommet med i finalen:

"Sham er en dygtig slagter med et rigtig godt håndelag, og samtidig en værdsat arbejdskollega med en positiv tilgang til både job og kolleger. Jeg er overbevist om, at han vil klare sig godt og repræsentere Tican på fornemste vis".

Tican har for øjeblikket i alt 19 slagterlærlinge.

Skills 2020 afholdes i Bella Centeret i København fra 16. – 18. januar.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle