Sneglevogn tager 46 kubikmeter

Ny sneglevogn fra Annaburger, HTS 34.16, har nyudviklet tømmesnegl og rummer 46 kubikmeter.

På Agritechnica præsenterede Annaburger en sneglependlervogn af de helt store. Den nye vogn supplerer det eksisterende program fra den tyske producent, hvor den hidtidige topmodel, HTS 33.16, rummer op til 36 kubikmeter. Den nye HTS 34.16 vogn kan rumme 46 kubikmeter i strøget mål.

»Men det er ikke bare rumindholdet, der er større. Vognen har en nyudviklet tømmesnegl, der med en større diameter på 60 centimeter giver en effektiv og hurtig aflæsning af lasten med 20 kubikmeter i minuttet«, siger Arne Gejl fra Stroco-Agro, der importerer Annaburger vognene.

Aflæssehøjden er også øget på aflæssesneglen. Den kan nå op i en højde på 5,7 meter, så selv de største og højeste lastbiltrailere kan fyldes uden problemer. Rækkevidden på sneglen er på over tre meter.

På Agritechnica var vognen udstillet med vejeudstyr, ligesom et nyt hydraulisk hjultræk, Agro Drive, udviklet af akselfabrikanten BPW, præsenteres på vognen.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.