Soslagteri ved Holstebro vil fordoble slagtninger

Moesgaard Meat - det ene af to soslagterier i Holstebro Kommune - har planer om at udvide produktionen.

Moesgaard Meat i Naur ved Holstebro ønsker at fordoble antallet af slatninger i løbet af de næste fem år, skriver Dagbladet Holstebro-Struer.

Soslagteriet med 15 ansatte har sendt en ansøgning til Holstebro Kommune, hvor de går fra 2500 til 5000 slagtninger om ugen. Det svarer til 260.000 slagtninger om året ved udnyttelse af maks-kapacitet.

Ansøgningen handler blot om, at slagtelinjen fremover skal køre 9,5 timer fem dage ugentligt - mod 4,5 timer seks dage om ugen i dag.

"Ved start af produktionen klokken 6:00 kan der opnås et mere optimalt produktions flow, minimering af spildtid og mindre behov for deltidsansatte medarbejdere, ligesom det vil fjerne problemerne med at færdiggøre rengøringen inden klokken 22", skriver slagteriet i deres ansøgning.

Slagteriet er ejet af Familien Haahr Pedersen.

Det har ikke været muligt for Landbrugsavisen.dk at få en kommentar fra storaktionær og direktør Jess Due Haarh Pedersen.

Soslagteriet i Sevel, der ligger mellem Holstebro og Skive, har også tidligere ansøgt om at øge slagtninger.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle