SPF-Danmark flytter ind i det tidligere Skare-hovedkontor

SPF-Danmark flytter i starten af november ind i dele af administrationsbygningerne på det nu tidligere hovedkontor for Skare-koncernen, som Danish Crown købte tilbage i foråret.

I starten af november bliver der igen aktivitet på Skare-koncernens grund i Vejen.

Her forventer transportvirksomheden SPF-Danmark nemlig at flytte ind på de 120.000 kvadratmeter på matriklen med cirka 14.000 kvadratmeter bygninger.

Det skriver Danish Crown.

1. april i år overtog Danish Crown Skare-koncernens grund. SPF-Danmark, der er en del af Danish Crown, skal bo i den nyeste del af administrationsbygningerne.

Dermed har man også sat gang i en salgsproces for SPF-Danmarks nuværende hovedkontor på Drejervej 7.

- Det giver overordnet set god mening for os i SPF at flytte ind for at udnytte cirka halvdelen af administrationsdelen. Med flytningen nøjes vi i Danish Crown med at have én adresse i Vejen i stedet for to, mens der stadig er god plads til andre aktiviteter i de resterende bygninger, siger Jens Kongensholm, der adm. direktør i SPF-Danmark.

Ifølge ejendomsmediet Estate Media har Danish Crown betalt 160,5 millioner kroner for grunden.

Klarer flytningen på en weekend

Flytningen forventes at blive klaret over en weekend, melder Danish Crown.

Således kan medarbejderne i SPF-Danmark pakke deres ting ned om fredagen på det nuværende hovedkontor på Drejervej 7 for at møde ind i de nye fysiske rammer på Industrivej Syd 1 om mandagen.

Med en køretur på fire kilometer mellem de to adresser er det ikke den største geografiske flytning, men med over 35 års SPF-historie på Drejervej 7, er der en del historie og kultur i bygningerne.

- Det er meget vigtigt for mig, at vi får flyttet vores kultur og identitet med over i de nye rammer. Vi kan ikke undgå, at det for mange af os bliver en smule vemodigt at gå ud ad døren den sidste gang på Drejervej 7, siger Jens Kongensholm.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle