Sprøjtespecialist vil af med 50 sprøjter
De brugte sprøjter hober sig op ved Brdr. Toft A/S, der nu holder udsalg.

Et godt salg af nye og brugte sprøjter det seneste års tid, har medført at Brdr. Toft ligger inde med et stort udvalg af sprøjter, melder de. Forretningen har mere end 50 sprøjter på listen.

»I uge 9 skyder vi den nye sprøjtesæson i gang ved at sætte fokus på de brugte sprøjter, og vi har spidset pennen en ekstra gang, så der er mulighed for at gøre en god handel,« fortæller i maskinhandler Aksel Toft i en pressemeddelelse.

De fleste sprøjter er klargjorte til næsten ny stand og leveres nysynet.

På listen findes desuden en række afhentningssprøjter til lave priser.

»Ikke alle sprøjter findes på matriklen i Sabro – enkelte er placeret hos virksomhedens forhandlere, og en del findes på et fjern lager et kvarters kørsel fra Sabro. Derfor kan det kan være en fordel at ringe på forhånd og informere sig om hvor sprøjten står,« foreslår maskinhandleren.

Besøgende vil også have mulighed for at gøre om forskellige dyser, hvilket er ekstra aktuelt efter de nye afdriftsregler er trådt i kraft.

Fleksible fronttanke
Brdr. Toft har i flere år arbejdet med fronttanke og andet udstyr til placering af flydende gødning, og interessen har være kraftigt stigende de seneste år, melder de. Der er løsninger til placering af gødning både til såmaskiner, majs- og roesåmaskiner, rækkerensere, kartoffellæggere med videre. Løsningerne er modulopbyggede, så man kan anvende fronttank og styring på flere maskiner, for eksempel i forbindelse med marksprøjten til rand- og pletbehandlinger.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.