Statsministeren har ret: Vores fødevarer bliver ikke dyrere af, at landbruget får en CO2-afgift

Det bliver for tiden uden nåde afsløret, at det er forskel på økonomi og politik. Blandt andet sættes der en fed streg under det uansvarlige i, at politikerne ikke har villet tale om konsekvenserne af deres klimaambitioner.

Lad os begynde med at spole tiden et par måneder tilbage. Her var der valgkamp, og her gik der konkurrence i, hvem der først og mest gik ind for en CO2-afgift på landbrugets biologiske processer. Ingen kunne rigtigt sige hverken hvordan eller, vigtigst af alt, med hvilke konsekvenser, men pålægges afgiften, det skulle landbruget.

Uansvarligheden blev nået, da nu fungerende statsminister Mette Frederiksen (S) sagde, at hun da ikke forestillede sig, at almindelige fødevarer ville blive...

Vil du læse videre?


Få fuld adgang til vores digitale univers. Alle artikler, alle podcasts og alle videoer.

Prøv 30 dage for 29 kr.

Herefter 98 kr./mdr. - ingen binding.

Ja tak - 30 dage til 29 kr.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle