Stutteri konkurs: 45 heste under hammeren på netauktion

Stutteri Jens Kvist i Gram er gået konkurs, og derfor kommer 45 sportsheste nu under hammeren på en netauktion den 24. marts

Omkring 45 sportsheste kommer under hammeren, når Campen Auktioner i samarbejde med Kammeradvokaten står for salget af konkursboet over Stutteri Jens Kvist i Gram.

Det oplyser Campen Auktioner i en pressemeddelelse.

Under hammeren kommer der en enestående kollektion af dressur-, spring- og militaryheste. De har alle det tilfælles, at de er avlet på stærke hoppestammer og kendte hingste fra de bedste europæiske avlsforbund.

Danmarks største netauktion med sportsheste

Det er Kammeradvokaten, Advokatfirmaet Poul Schmith, der har rekvireret Campen Auktioner til at sælge hestene fra boet.

"Det er en enestående kollektion af sportsheste, der er opdrættet i rolige og landlige omgivelser, hvor lys, luft, korrekt fodring og håndtering er blevet prioriteret højt. Det er topheste, og for hestefolket er der rig mulighed for at lave en rigtig god investering, siger Finn Campen, direktør og auktionarius ved Campen Auktioner.

"At få sådan en kollektion på netauktion til absolut bortsalg er helt fantastisk og sjældent. Vi er stolte af at få muligheden, og vi forventer stor opmærksomhed omkring auktionen og et stort rykind af kunder fra ind- og udland på eftersynsdagene. Det er sjældent, at der udbydes så mange gode heste på en netauktion. Det er helt unikt, og nok Danmarks største af sin slags", siger han.

Enestående hoppestammer og succesrige hingste

Konkursboets kollektion af heste består blandt andet af rideheste, ungheste, plage, ifolede hopper og goldhopper. Alle er opdrættet efter stærke hingste som De Niro Gold, Franziskus, Diamant de Semily, Stakkato, For Romance, Hickstead White, Fahrenheit, Horzemix, Maximillian, Verdi, Chacco Chacco med flere.

"Ejeren Jens Kvist er en kendt avler af dressur-, spring- og militaryheste, avlet fra de bedste europæiske avlsforbund. De er af stærke hoppestammer og kendte hingste, så det er heste i høj kvalitet, der kan købes på auktionen, fortæller Finn Campen.

De første heste kan allerede nu findes på Campen Auktioners hjemmeside. Auktionskataloget bliver løbende opdateret med relevante information om hestene, fotoattester med mere.

Der er mulighed for at komme til eftersyn på hestene lørdag den 23. marts kl. 10-15 på adressen Skjoldagervej 4, 6510 Gram.

Det er muligt at byde på hestene online indtil søndag den 24. marts kl. 20.00, hvor auktionen slutter.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle