Succesfuld hestehandler beskyldt for snyd

Hestehandler Andreas Helgstrand bliver beskyldt for snyd i forbindelse med salg af heste.

Andreas Helgstrand, der er verdenskendt for handle med dressurheste er blevet ramt af anklager om snyd i forretningen Helgstrand Dressage, der en af verdens mest anerkendte salgsstalde for dressurheste.

Det skriver Nordjyske.

Tidligere forretningspartnere står frem i nordjyske og beskylder stifter og administrerende direktør Andreas Helgstrand for at have snydt dem i forbindelse med handler med heste, som de har ejet i fællesskab.

I et interview med Nordjyske afviser Andreas Helgstrand, at han snyder sine partnere.

- Vi får kritik hele tiden. Der er så mange følelser forbundet med den her branche. Det er aldrig godt nok, det jeg gør, siger han til nordjyske.

De tidligere partnere fortæller, at Andreas Helsgtrand nægter at give dem indsigt i handlerne. De kan for eksempel ikke få oplyst navn på køberen og dokumentation for salgsprisen - selvom de på papiret har haft et fifty-fifty-partnerskab.

Fra Møgelmosegaard i Uggerhalne ved Vodskov i Nordjylland har Andreas Helgstrand skabt opmærksomhed om sin forretning ved på få år at opbygge en ekstremt profitabel forretning med køb og salg af heste til velhavere i lande som USA, Tyskland, Rusland og Sydkorea.

Han er tidligere VM-sølvvinder og OL-bronzevinder i dressur og  i 2018 solgte han 51 procent af sin forretning til kapitalfonden Waterland og blev en af Nordjyllands rigeste enkeltpersoner med en formue på over en milliard kroner.

Seneste videoer

Se alle

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle