Åben stald: Jysk bedrift fremviser strøanlæg med balleopriver
Et BoPil-strøanlæg med balleopriver fremvises på Klaptoft Svineproduktion.

Mandag 7. oktober slår Klaptoft Svineproduktion ved Velling syd for Ringkøbing sammen med BoPil dørene op for et bedriftsbesøg, hvor interesserede svineproducenter kan se BoPils spotstrø-anlæg i praksis.

BoPil oplyser, at der er udviklet væsentligt på strøanlægget og tilføjet en balleopriver.

»Vi har udviklet os ud af de vanskeligheder, der tidligere har været ved vores og andre lignende anlæg, hvor det typisk har fungeret med easy-strø. Nu kan bedriften udnytte sin eget halm, og distributionen er utrolig driftssikker«, anfører BoPil.

Tag med på besøg i Danmarks - måske - største slagtesvinestald Svin Tirsdag 10. september 2019 · 11:23

Firmaet peger endvidere på, at anlægget er kendetegnet ved at kunne strø med meget små mængder, som gør, at forbruget af halm kan reduceres. Samtidig kan kravene til rode- og beskæftigelsesmateriale overholdes.

»Man kan tildele materiale lige så ofte, det ønskes, hvilket forbedrer dyrevelfærden. Samtidig giver anlægget bedre arbejdsmiljø ved at reducere støvgener og fysisk arbejde. Anlægget kan kombineres med vores multifasefodringsanlæg SpotMix, eller det kan stå som stand-alone anlæg«, anfører BoPil.

Tilmelding til arrangementet, der finder sted kl. 10-12 og kræver 24 timers karantæne fra svin forud for besøget på Klaptoft, kan ske på BoPils hjemmeside.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.

Seneste videoer

Se alle