8.000 grise omkommer i kæmpe staldbrand i Tyskland

Brandårsag endnu ikke fastlagt for stor staldbrand i den tyske delstat Nordrhein Westfalen.

En stor brand på en svineejendom ved den tyske by Rheine i delstaten Nordrhein Westfalen kostede søndag 8.000 slagtesvin livet. Det skriver netavisen agrarheute.com

Brandalarmen blev aktiveret søndag kl. 12.40, men da brandmandskabet ankom var slagtesvinestalden allerede totalt omspændt af flammer. Alle 8.000 grise i stalden omkom.

Det lykkedes for redningsmandskabet, der omfattede 100 brandmænd, at forhindre, at ilden bredte sig til en nærliggende slagtesvinestald med 4.000 dyr samt fodersiloer og en gastank. En biogastank var uden for farezonen.

Også en nærliggende stubmark og en bygafgrøde blev reddet fra ilden.

Den ramte ejendom var en slægtsejendom, som var ejet af femte generation. Ifølge politiet er der sket millionskade i euro. Brandårsagen formodes at være en teknisk defekt, men er endnu ikke fastlagt præcist, ifølge agrarheute.com

sbu

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.

Seneste videoer

Se alle