Afløser for årets Svinekongres på plads
Landbrug & Fødevarer Svineproduktion og Seges Svineproduktion står bag nyt koncept, som afløser årets Svinekongres. Men fokus på faglig viden og netværk bliver – næsten - lige som det plejer.

På grund af situationen omkring covid-19, kan der ikke afholdes normal Svinekongres i år, men med nyt koncept med faglig viden og netværk bliver afløseren - næsten- som den plejer.

Men fordi landmændene ikke skal snydes for hverken årsmødet med beretning og debat, faglige foredrag, netværk eller gensyn har arrangørerne lavet et koncept, hvor man den 20. oktober kan mødes i seks forskellige byer til ”Viden på tværs”, som afløser dette års Svinekongres.

Dagen bliver styret fra et tv-studie, som samler foredrag og interviews fra de seks lokationer og derudover vil der være faglige indlæg lokalt og der vil være live-streaming hele dagen som man kan følge hjemmefra. 

”Svinekongres er en fast tradition for mange danske svineproducenter og medarbejdere. Både i forhold til faglig opdatering og netværk. Men vi kan ikke samles 2.500 mennesker i Herning i år, og derfor har vi lavet dette alternativ, hvor vi mødes færre mennesker men på flere lokationer,” siger Erik Larsen, formand for Landbrug & Fødevarer Svineproduktion.

Som en valgaften

Erik Larsen sammenligner konceptet med valgaften, som man kender det på tv: Værterne i et tv-studie styrer slagets gang og stiller om til lokale værter fra valgsteder og partifester i hele landet. Med ”Viden på tværs” slipper du dog for partipolitik og kan i stedet høre seneste nyt om det, der interesserer dig: Dansk svineproduktion nu og i fremtiden.

”Jeg håber selvfølgelig, at så mange som muligt vil bakke op omkring dette nye koncept, så vi sammen kan være med til at udvikle dansk svineproduktion,” siger Erik Larsen.

En ”faglig festival”

Den 20. oktober er dog kun starten på ”Viden på tværs”. I de efterfølgende dage, fra den 21. – 23. oktober, vil der blive lavet daglige webinarer om eftermiddagen. Programmet spænder igen i år vidt og der vil være noget for enhver.

”Viden på tværs bliver en form for faglig festival, hvor den 20. oktober er der, vi skyder den i gang – og efterfølgende har omkring 20 webinarer i dagene efter. Og jeg kan love, at du vil få nyeste viden med hjem,” siger Christian Fink Hansen, sektordirektør, Seges Svineproduktion.

Programmet til Viden på tværs bliver offentliggjort i midten af august, hvorefter tilmeldingen åbner. Der er begrænset antal pladser til at deltage fysisk, så sæt kryds i kalenderen allerede nu, så du er klar til at købe billet, når tilmeldingen åbner. 

 

Faktaboks

Her kan du deltage

  • Brønderslev
  • Billund
  • Aakirkeby
  • Sorø
  • Herning
  • Vissenbjerg

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.

Seneste videoer

Se alle