Danish Crown sælger luksushytter - og donerer overskud
Danish Crown sælger luksushytter på Smukfest og donerer pengene til velgørenhed.

Festivalgæster kan købe sig adgang til en svinehytte på Smukfest, konstrueret af Danish Crown, hvor der er bløde madrasser, fast tag over hovedet og fri adgang til strøm.

I år går overskuddet fra salget af hytterne ubeskåret til Madskolerne, der arbejder for at fremme børns sundhed, maddannelse og madglæde.

Agnete Poulsen, der er ansvarlig for Danmarks Smukkeste Svinesti, er glad for samarbejdet med Madskolerne.

"Vi vil meget gerne være med til at støtte sunde madvaner og god madkultur – så Madskolernes koncept er lige i Danish Crowns ånd," fortæller hun i en nyhed på Danish Crowns hjemmeside.

Agnete Poulsen understreger, at støtten til Madskolerne selvfølgelig er økonomisk, men hun håber også på, at madskolerne kan få øget omtale ved deres samarbejde med Danish Crown.

"Der mangler frivillige kræfter til Madskolerne. Derfor vil vi gerne være med til at sprede det gode budskab, så folk får mere kendskab til konceptet," forklarer hun.

Auktionen starter skærtorsdag på Lauritz.com og løber 14 dage derefter.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.

Seneste videoer

Se alle