Danish Crown: Svineprisen er under pres
Danish Crowns notering er uændret denne uge.

Danish Crowns svinenotering er denne uge uændret på 11,60 kr. pr. kg for slagtesvin og 8,20 kr. pr. kg for søer.

Slagteriet skriver, at de europæiske ferskkødsmarkeder efter et stærkt forår er kommet under pres. En lidt lavere eksport til Kina har rykket på balancen i markedet for flere delstykker.

"Indkøberne forsøger at udnytte situationen til at presse priserne, men de møder fortsat en del modstand. Vi har set sivende priser for kamme, bove, forender og skinker, men der bliver kæmpet ”fra hus til hus”, da der ikke er et decideret overudbud i markedet," fortæller Søren Tinggaard, underdirektør i Danish Crowns eksportafdeling.
 
Markedet for nakker er fortsat stærkt, mens det britiske baconmarked prismæssigt er under pres på grund af det svækkede pund. Til landene udenfor Europa er der en stabil afsætning til Japan, mens Kina fortsat halter, skriver Danish Crown.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.

Seneste videoer

Se alle