Danish Crown: Vi investerer på Bornholm
Danish Crown ser ingen grund til at komme med dommedagsprofetier for Bornholms svineproduktion, efter stor svineproducent er lukket ned.

Ro på. Det går fremad.

Sådan lyder budskabet fra Jens Hansen, pressechef ved Danish Crown, efter øens største svineproducent har lukket ned for produktionen af 50.000 smågrise.

"Det er klart, at vi er kede af, at man nu står i den situation på Bornholm, men det er også vigtigt at trække vejret og lade være med at have alt for travlt med dommedagsprofetier," siger Jens Hansen.

Andelsslagteriet har lavet en aftale med svineproducenterne om, at de skal øge leverancen af grise med 50.000 årligt. Ellers skal svineproducenterne betale 15 øre tilbage pr. kg.

Svineproducenter optimister - trods stor konkurs på BornholmSvin Mandag 18. januar 2016 · 12:44

"Det heldige i denne situation er, at de er godt på vej i Bornholm. De er kommet langt, og der er rigtig meget grøde i det derovre," siger Jens Hansen med henvisning til både udvidelse af produktion og nytænkning af produkter.

En del af aftalen er også, at Danish Crown skal investere i slagteriet i Rønne.

"Vi har allerede på nuværende tidpsunkt gennemført en række moderniseringer og forbedringer – og vi har mere på vej. Umiddelbart ændrer dette ikke noget på den plan," siger Jens Hansen.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.

Seneste videoer

Se alle