DC: Bunden er nået på svineprisen - sonoteringen stiger

Svinenoteringen er lige så trist som vejret.

Sidste uges fald på 30 øre er denne uge afløst af stilstand i Danish Crowns svinenotering, der fortsat er på 8,40 kr. pr. kg for slagtesvin. Ved søerne er prisen steget med 30 ører til 4,80 kr. pr. kg.

"Priserne ligger fortsat på et ganske lavt niveau, men det er vores vurdering, at bunden bør være nået. Vi har set en stabilisering af priserne den seneste uge, og forarbejdningsindustrien begynder nu at disponere frem mod sommeren," fortæller Søren Tinggaard, underdirektør i Danish Crowns eksportafdeling.
 
I forhold til sidste uge handles skinker, kamme, forender og bove til nogenlunde uforandrede priser. Det britiske baconmarked er fortsat udfordret med et meget lav prisniveau i spotmarkedet, men også her er der signaler i retning af en langsom bedring.
 
Til landene udenfor Europa er der kommet godt i gang i salget til Kina efter ferien omkring det kinesiske nytår, mens Japan aftager uforandrede mængder.

Rettet: Danish Crown havde tidligere ved en fejl skrevet, at sonoteringen var uændret. Den er steget 30 øre.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.

Seneste videoer

Se alle