DC svømmer i svin: Forsinkelser til ind i februar

Flere tilmeldinger af svin end ventet giver Danish Crown forsinkelser til ind i februar.

Trods ekstra overarbejde kan Danish Crowns slagterier ikke nå at følge med det overraskende store antal tilmeldinger af svin, der er i øjeblikket, og det får nu koncernen til at melde om forsinkelser.

"Puklen af udsatte slagtesvin er oven på jul og nytår ekstra stor i år. Det skyldes hovedsageligt den måde, helligdagene er faldet på med hele fem af slagsen, hvad der svarer til en hel slagteuge. Men oveni det oplever vi også, at der tilmeldes flere svin i øjeblikket end forventet," skriver koncernen i en pressemeddelelse.

Ifølge koncernen vil slagterierne være 4½ arbejdsdag bagefter i uge to og tre med slagtningerne af svin, hvilket kan give forskydninger i leverandørernes afhetningstidspunkter på op til en uge. For søernes vedkommende er der tale om en del udsættelser til uge tre.

"Det betyder beklageligvis, at nogle andelshavere kommer til at opleve, at dyrene afhentes en uge senere end ønsket. Vi opfordrer til, at I holder jer i tæt kontakt med jeres transportør for at få afhentningerne til at glide så problemfrit og effektivt som muligt," skriver koncernen.

Danish Crown forventer, at der først endeligt er slagtet op hen i februar.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.

Seneste videoer

Se alle