Debat på @Grisen: Det køler godt at skylle gangen i varmen
Hver uge bringer Svin Plus uddrag fra en interessant debat i Facebook-gruppen @Grisen.

Brugeren Nicolaj Johansen lagt et opslag op om varmestressede grise. 

Nicolaj Johansen skriver:

"Gode råd søges. Er ved at være godt træt af, at hvert år vi nærmer os det varme vejr, så begynder grisene i klimastalden at “vende” stierne.

Vi giver foder på gulv og køre med overbrusning, men det hjælper ikke rigtigt. Vi åbner vinduerne og døre til drivgang, når det er meget varmt. Klimastalden er med otte stier i hver sektion. Er der nogen, der har en god løsning."

Det opslag er der kommet 67 kommentarer til, blandt andet dette fra Tina:  

"Jeg har hvert år held med at køre med sommerventilation. Den kører ikke længere ned end 20 grader om natten, mod 17 om vinteren. Så mindsker jeg forskellen fra dag til nat. Hvis det bliver rigtigt varmt, skyller jeg gangen med vand, det køler også godt."

Se alle kommentarer til opslaget her 

Faktaboks

Facebook-gruppen @Grisen

  • 4.898 medlemmer
  • Det er en lukket gruppe på Facebook, men du kan nemt anmode om at blive medlem. Vi lukker kun personer ind fra erhvervet
  • Find gruppen ved at søge på Facebook på ordet grisen
  • Gruppen debatterer faglige spørgsmål om svineproduktion

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.

Seneste videoer

Se alle