Debat på @Grisen: Hvad gør I med hygiejne i vådfodertanken?
Hver uge bringer Svin Plus uddrag fra en interessant debat i Facebook-gruppen @Grisen.

Brugeren Hanne Røn Pedersen har lagt et opslag om hygiejne i vådfodertanken op.

Hanne Røn Pedersen:

"På arbejde har vi desværre problemer med vores hygiejne i en vådfodertank. P.t. er der automatisk skylning med sprinkler efter iblanding af korn, soja mm. og igen efter endt udfodring. Dette er desværre ikke nok, sikkert grundet et lavt vandtryk.

Vi diskuterer derfor i øjeblikket, om syreforstøvning kunne være en mulighed? Eller en sprinkler med syrevand (hvis vi kan få tryk nok)? Eller måske en fastmonteret højtryksrenser i tanken? Hvilke erfaringer har I? Vi vil rigtig gerne høre fra jer."

Det opslag er der kommet 30 kommentarer til, blandt andet disse: 
"Vi vasker også 1 gang/uge. Der er UV monteret, og det kan klart anbefales! 1 gang/uge vil jeg sige er minimum. To ville nok være bedre, hvis tiden kan findes til det. Jeg hiver slanger af i bunden, og tømmer tankene hver uge."

"Vi har højtyksrenser i tanken, jeg er ikke vildt imponeret, på trods af at den bruger 75 liter til vask, så synes jeg ikke det er tilfredsstillende."

Se alle kommentarer til opslaget her

Faktaboks

Facebook-gruppen @Grisen

  • 3.470 medlemmer
  • Det er en lukket gruppe på Facebook, men du kan nemt anmode om at blive medlem. Vi lukker kun personer ind fra erhvervet
  • Find gruppen ved at søge på Facebook på ordet grisen
  • Gruppen debatterer faglige spørgsmål om svineproduktion

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.

Seneste videoer

Se alle