Debat på @Grisen: Pas på hackere i din fodercomputer

Hver uge bringer Svin Plus uddrag fra en interessant debat i Facebook-gruppen @Grisen.

Brugeren Daniel Sørensen har delt et opslag om it-sikkerhed for fodercomputere.

Daniel Sørensen skriver:

"Vi havde i går besøg af en ukendt ip på vores Linux-fodercomputer, der prøvede komme ind på den. Foderfirmaet har undersøgt dette, og dette var en russisk ip. De fik heldigvis ikke hacket koden.

Har I andre styr på sikkerheden, nu hvor vores fodercomputere kan tilgås fra alle steder? Vi skal i hvert fald have opgraderet it-sikkerheden yderligere."

Opslaget er der foreløbig kommet 18 kommentarer til, blandt andet dette fra Jesper fra Teknik Partner Aps:

"Vi havde samme scenarie ved kunde i går. Vi kunne se, at russisk ip prøver at logge på, dog kender de ikke koden, så de kom aldrig på. Men da de konstant prøver at logge på, vil pc blive meget langsom. It-sikkerhed er meget vigtigt for tiden, og backup af vigtige pc’er er meget nødvendigt."

Se alle kommentarer til opslaget her

Faktaboks

Facebook-gruppen @Grisen

  • 5.977 medlemmer
  • Det er en lukket gruppe på Facebook, men du kan nemt anmode om at blive medlem. Vi lukker kun personer ind fra erhvervet
  • Find gruppen ved at søge på Facebook på ordet grisen
  • Gruppen debatterer faglige spørgsmål om svineproduktion

Emneord PLUS

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.

Seneste videoer

Se alle