Sponsoreret af MS Schippers
Desinfektionsmiddel gør kort proces med Afrikansk svinepest
MS Megades Novo fra MS Schippers har fået et godt resultat i uafhængige testforsøg, hvor bekæmpelsen af Afrikansk svinepest (ASF) er undersøgt. Derfor har svineproduktioner nu et vigtigt våben i kampen mod sygdommen, der forårsager store tab flere steder i verden.

Den hurtige spredning af ASF-virussen tvinger den globale svinesektor til at træffe foranstaltninger, for at holde virussen i skak. En række metoder er allerede kendte, hvorunder hygiejne for mennesker, dyr og materiel spiller en vigtig rolle. God rengøring og desinfektion er helt afgørende. Det har indtil videre vist sig, at mange desinfektionsmidler ikke har været tilstrækkeligt effektive mod ASF.

MS Schippers har i de seneste år investeret i viden omkring, og anvendelse af desinfektion mod ASF-virussen. Dette arbejde har nu resulteret i et meget effektivt middel: MS Megades Novo. Det er det eneste middel på markedet, der kan desinficere uden at påvirke materiel, som f.eks. lakeringen på lastbiler.

Fuldstændig udryddelse

MS Megades Novo er et skummende, kraftfuldt desinfektionsmiddel, der er godkendt til bekæmpelse af bakterier, gærceller og vira på både opholdssteder og transportmidler. Det indeholder en række ingredienser, der stammer fra den medicinske verden og fra fødevareindustrien.

For at undersøge virkningen af midlet er det blevet undersøgt af to uanhængige institutter. Det har været almindeligt kendt længe, at midlet giver en fuldstændig udryddelse af bakterier og vira ved en dosering på 0,75% og en virkningstid på 5 minutter. Effekten i kampen mod ASF-virussen er for nylig blevet testet af The Pirbright Institute i Storbritannien. Her viser det sig, at midlet giver en udryddelsesprocent på mere end 99% ved en dosering på 0,25%, selv ved en temperatur på 4 °C og 5 minutters virkningstid.

Praktiske forhold

Disse resultater dokumenterer, at MS Megades Novo er et godt valg til bekæmpelsen af den frygtede svinesygdom. Vigtigt: testen blev udført under praktiske forhold, med samme koncentration, temperatur og virkningstid som også anvendes af landmændene i praksis. Dette er ikke altid tilfældet, når der udføres undersøgelser af desinfektionsmidler; her ser man flere tests med hele 24 timers virkningstid.

Svine-, fjerkræ- og kvægbedrifter bruger primært midlet på deres egen bedrift til at forbedre biosikkerheden og sundhedsstatussen. Midlet er alsidigt og sikkert i brug til materiel, på trods af den kraftige desinficerende virkning. Det siger sig selv, at det passer perfekt til MS Schippers HyCare-system.

Emneord sponsoreret, MS Schippers

Sponsoreret af MS Schippers

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.