Fabrikant af alarm til pattegrise: Jeg drømmer om, det bliver et lovkrav
Om få år vil Porcovision være vidt udbredt i Europa med deres overvågningsløsning.

Selvom det første produkt endnu ikke er blevet solgt, så er ambitionerne skyhøje for innovationsvirksomheden, Porcovision.

I løbet af ganske få år er det ambitionen hos trioen bag virksomheden, at svineproducenter i ind- og det store udland er blevet så overbevist om overvågningssystemets kvaliteter, at de bogstavelig talt river løsningen ned af hylderne.

»Vores drøm er, at videnscentre som Seges Svineproduktion anbefaler vores produkt, men også, at det kan munde ud i at være et lovkrav at have en løsning som vores.

Vi har ikke solgt det første kamera endnu og er fortsat i gang med test, men i vores forretningsplan er det målet, at vi når op på 16 kunder i løbet af 2019«, siger Christian Rasmussen, Christine Lundby og Christian Moeslund samstemmende.

Salgsindsatsen for overvågningssystemet vil i første omgang være koncentreret om danske svineproducenter, men om få år vil det være naturligt også at kigge ud over landets grænser.

»Vi har indledt en samarbejde med Cloudfarms, som er repræsenteret i 25 lande. Hvor de er, vil vi også gerne være«, siger Christian Rasmussen.

Sammen med sine kollegaer er han også opmærksom på udenlandske messer, der med fordel kan anvendes som springbræt for udbredelsen af overvågningssystemet.

»Når vi kigger lidt ud i fremtiden, så tror vi helt sikkert, at vi vil være med på EuroTier-messen i 2020 eller 2022«, siger de unge iværksættere.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.

Seneste videoer

Se alle