Folk stod i kø halvanden time for at se en gris
Der kom rekordmange til Åbent Landbrug søndag, og der var glade miner.

»Der har været langt flere, end sidst jeg holdt åbent landbrug. Jeg tror der har været 2.300.«

Michael Nielsen strålede som en sol sidst på søndagen, da han kunne konstatere, at bestræbelserne havde båret frugt. Folk fra hovestadsområdet strømmede til Uvelse i Nordsjælland for at se på svineproduktion, og de kunne lide, hvad de så.

»Jeg har kun fået positive tilkendegivelser, også selv om nogen har stået i kø i halvanden time for at få lov at komme ind i stalden,« sagde han.

En lille pige på fem fra Ølstykke summerede det ganske godt op, da hun efter staldbesøget stod og afklædte sig beskyttelsesdragten og spontant med et stort smil sagde til sin mor:

»Det var godt.«

Og Charlie, Timian og Johan på fem, fem og syv år fra Nærum nord for København, fastslog fra førersædet i mejetærskeren, at det bedste havde været grisebørnehaven (smågrisestalden, red..)

Landsrekord

Det var ikke kun på Tilsbæk gæsterne strømmede til. På landplan slog Åbent Landbrug ny rekord med over 117.000 besøgende. En forbedring af sidste års rekord på knap 87.000.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.

Seneste videoer

Se alle