Sponsoreret af MS Schippers
Giv optimal hygiejne i hvilearealet
Hygiejnen i hvilearealer er vigtig for at begrænse smittetrykket fra de tilstedeværende bakterier i stalden. Begrænset hygiejne bidrager til udviklingen af sundhedsproblemer hos dyr.

Hygiejnen i hvilearealer er vigtig for at begrænse smittetrykket fra de tilstedeværende bakterier i stalden. Begrænset hygiejne bidrager til udviklingen af sundhedsproblemer hos dyr.

Hvad er hygiejnepulver?

MS DryCare er et tørpulver klar til brug, der er velegnet til udstrøning på hvilepladser og i båse til dyr og som giver et bedre staldmiljø. MS DryCare indeholder desuden en blanding af naturlige olier lavet på basis af planteekstrakter, der har en positiv virkning på luftkvaliteten og på dyrenes luftveje.

Den vigtigste egenskab ved et hygiejnepulver er at kunne skabe et tørt miljø, så mikroorganismer ikke får mulighed for at udvikle sig. Produktet skal være let at udstrø uden at støve, så det anbringes på rette sted. En behagelig lugt bidrager til et behageligt staldmiljø og kan også formindske og / eller neutralisere (ubehagelige) lugt. Et hygiejnepulver må ikke være irriterende for dyrenes patter, hud eller klove.

Ved brug af MS DryCare opnås:

  • Et tørt staldmiljø
  • Et formindsket smittetryk
  • En bedre sundhed hos dyrene
  • En bedre dyrekomfort

Faktaboks

Anvendelser af MS DryCare

Grise:

En tør smågrisehule sørger for en hurtigere opvarmning af smågrisene.Dosering: Smågrise/so afsnit: 50 g/m2, 3x pr. uge. Farestier: dagligt, efter behov

Sengebåse til malkekøer:

God hygiejne i hvilearealet giver en bedre patte- & yversundhed.Dosering: de våde områder strøs dagligt

Kalvebåse og kælvningsbokse:

Tørre båse bidrager til et sundere staldmiljø for kalvene.Dosering: 100 g/m2, 2x pr. uge

Fjerkræ:

Udstrøning i båse og huler sørger for tørre båse og et sundt staldklima.Dosering: Slagtekyllinger: 100 g/m2, ved opstart strøs runde og våde områder. Redekasser: 50 g/m2, 1x hver anden uge

Emneord sponsoreret, MS Schippers

Sponsoreret af MS Schippers

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.