Hver 10. er bange for MRSA i kød
En undersøgelse, som DR har udført, viser, at 11 procent af forbrugerne er bange for MRSA.

I efteråret viste en undersøgelse, som DR Syd havde lavet, at 21 procent af de pakker kød, de fik testet, var MRSA-inficeret.

Nu viser en undersøgelse, som DR's program Madmagasinet har fået lavet, at hver 10. dansker er bange for at blive smittet gennem kødet.

I undersøgelsen, som Epinion har udført, svarer 55 procent, at de er bange for MRSA.

MRSA kan ligesom salmonella og campylobacter fjernes gennem god køkkenhygiejne og tilberedning af kødet.

Søren Søndergaard, næstformand for svinesektionen under Landbrug & fødevarer, er bekymret for forbrugernes reaktion.

"Det er rigtigt ærgerligt, at vi er kommet i en situation, hvor en relativ stor procentdel af forbrugerne har en anden opfattelse af virkeligheden, end jeg har. Og der har vi en fælles opgave i at kommunikere nogle fakta ud til forbrugerne, sådan at man ikke går og er bekymret for det her," siger han.
 

Emneord mrsa

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.

Seneste videoer

Se alle