Hvor ligger pengene i slagtesvin - vejehold eller kødprocent?

Der er et hav af indgangsvinkler i forhold til at opnå en forbedring i produktiviteten.

Af Stig Andersen, svineproduktionsrådgiver, Bornholms Landbrug

Der ses ingen fremgang i effektiviteten i slagtesvineproduktionen, når produktionstal for 2016 sammenlignes med tal for 2015, fremgår det af notat 1716 fra Seges.

Fremgangen har i det hele taget været begrænset i mange år til trods for en årlig positiv genetisk udvikling. Seges og rådgiverne leder efter forklaringer.

Blandt andet er projektet ”Produktionskoncept Slagtesvin” sat i gang for at finde veje til en...

Vil du læse videre?


Få fuld adgang til vores digitale univers. Alle artikler, alle podcasts og alle videoer.

Prøv 30 dage for 29 kr.

Herefter 98 kr./mdr. - ingen binding.

Ja tak - 30 dage til 29 kr.

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.

Seneste videoer

Se alle