Idé om fødevarehus i Danish Crowns gamle bygning

Idégruppe vil bygge Danish Crowns Faaborg afdeling om til et fødevarehus.

Danish Crown forlader deres slagteri i Faaborg i 2016 og flytter produktionen til England. 

Derfor har en idégruppe nu foreslået, at slagteriet fortsat skal rumme fødevareproduktion i form af et fødevarehus, der lejer de 15.000 kvadratmeter ud til forskellige virksomheder, skriver Fyens Stifttidende. 

Idéen ligger i, at de penge, der ellers skulle bruges på at rive det gamle slagteri ned, i stedet skulle bruges på at bygge faciliteterne om. Derudover skal lejen, for at have lokaler, være billigere og mindre risikofyldt sammenlignet med at etablere egne faciliteter. 

"Vi har været i en god dialog med en halv snes større og mindre fødevareproducenter på Fyn, og alle, vi har talt med, vil rigtig gerne høre mere," udtaler Klaus Juul Jensen, der er en af de fire idéudviklere, der har arbejdet med idéen, til Fyns Stifttidende. 

Forslaget om fødevarehuset er med i kommunens idékonkurrence sammen med 14 andre idéer. Her igennem kan de få penge til at videreudvikle idéen. 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.

Seneste videoer

Se alle