Jette er årets elev i svineproduktionen

Jette Lund Rasmussen er kåret som årets elev i svineproduktion.

For andet år i træk var det en kvinde, der blev peget på som årets elev i dansk svineproduktion ved årsmødet.

Sidste år var det Merete Dahl fra Bornholm, der var årets elev, og nu har Jette Lund Rasmussen taget over.

Kåringen har en jury bestående af repræsentanter fra landbrugskolerne, Seges Svineproduktion og LandbrugsMedierne stået for - og her var juryen især begejstret for hendes engagement og entusiasme. 

I indstillingerne fra både Asmildkloster Landbrugsskole og hendes arbejdsgiver på Bangshåb ved Thorning i Midtjylland var der meget store roser.

Begge tegner et billede af en ung kvinde, der i den grad brænder for dansk svineproduktion.

Hun får af sine arbejdsgivere påduttet betegnelser som arbejdssom, moden, generøs og altid hjælpsom og hårdtarbejdende.

Og overskriften ’Skal vi ikke bestille pizza til frokostpausen’ er bare en af mange ytringer, som folkene bag Bangshåb husker Jette Lund Rasmussen for.

Ejerne på Bangshåb betegner sig som stolte over Jette Lund Rasmussen, og det kom bl.a. til udtryk, da de var med hende til dimission, hvor Jette Lund Rasmussen modtog titlen som årets kammerat.

Hos Asmildkloster Landbrugsskole bemærkes også de faglige kompetencer hos Jette Lund Rasmussen, men skolen fremhæver også hendes deltagelse i bestyrelsesarbejde i Viborg-Kjellerup Landboungdom og som repræsentant i Familielandbruget Midtjyllands bestyrelse.

Emneord Grisekongres 2021

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.

Seneste videoer

Se alle