Journalistforbundet vil have MRSA-sag for Højesteret
Dansk Journalistforbund vil søge Procesbevillingsnævnet om at få MRSA-sagen for Højesteret.

Dansk Journalistforbund vil ikke acceptere, hvis Østre Landsret giver Landbrug & Fødevarer medhold i deres stævning mod Fødevarestyrelsen.

Det melder de, efter Østre Landsret foreløbigt har tillagt hensynet til landmænd - der risikerer stigmatisering - større vægt end hensynet til offentlighedens interesse i miljø- og sundhedsforhold.

"Vi er overraskede over at landbrugets stævning mod Fødevarestyrelsen nu blokerer for aktindsigt, og vi vil søge Procesbevillingsnævnet om at få sagen for Højesteret," siger DJ's formand Mogens Blicher Bjerregård i en pressemeddelelse.

Sagen er endnu ikke endeligt afgjort. Østre Landsret har fredag blot givet stævningen opsættende virkning. Det betyder, at Fødevarestyrelsen ikke må udlevere oplysninger om MRSA hos 48 landbrug, før sagen er afgjort ved Østre Landsret. Retsmøderne begynder i maj, og der ventes at falde dom denne sommer.

Emneord mrsa

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.

Seneste videoer

Se alle