Kæmpe optur: Slagtesvin stiger 52 øre i Tyskland
Tyske slagtesvin fortsætter frem i pris. Noteringen stiger syv eurocent svarende til 52 øre.

De gode nyheder fortsætter for de plagede slagtesvineproducenter, som længe har set noteringen går længere og længere ned.

Sidste uges fremgang på tre eurocent bliver nu fulgt op af yderligere fremgang. Ifølge Danske Svineproducenter kan udbuddet ikke dække efterspørgslen. Det resulterer i en stigning på hele syv eurocent svarende til cirka 52 øre.

Noteringen er dermed igen kommet op på 1,4 euro pr. kg svarende til 10,43 kr.

Analytiker: Forvent markant stigning i svineprisen meget snartSvin Mandag 5. februar 2018 · 09:55

»Stemningen på det tyske slagtesvinemarked har ændret sig i positiv retning. Udbuddet falder og er ikke længere tilstrækkeligt til at dække hele efterspørgslen. Markedsinteressenterne beretter om, at de tyske slagterier vil købe så mange grise som muligt til det nuværende lave prisniveau for at fylde deres kølehuse.

Også på kødmarkedet er stemningen blevet bedre, og priserne stiger. Den tyske omsætterorganisation VEZG udnytter markedssituationen og hæver den officielle tyske slagtesvinenotering markant«, skriver Danske Svineproducenter i en markedskommentar.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.

Seneste videoer

Se alle